Sim Only bij een iPhone

Steeds meer mensen beginnen zich te realiseren dat een mobiel abonnement helemaal niet zo duur hoeft te zijn. Natuurlijk wil je een smartphone of een iPhone, maar dat hoeft niet super duur te zijn. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om je huidige telefoon nog een jaartje mee te laten gaan. Heb je nog een “oud” model iPhone, waar je nu een paar tientjes per maand voor betaald?

Jaartje langer met je iPhone doen

iphone

Ziet je iPhone er zo uit? Dan is het wel tijd voor een nieuwe..

Doe er gewoon nog en jaartje mee, het kan makkelijk! Enkele jaren terug was het erg populair om een telefoon in combinatie met een abonnement af te sluiten. Iets dat nog steeds erg populair is overigens. Er wordt vaak geadverteerd met “gratis”, maar zo gratis is dat helemaal niet. Je betaald de telefoon namelijk vaak gewoon zelf. Echter zit de prijs van de telefoon gewoon verwerkt in de maandprijs. Maar je betaald hem uiteindelijk gewoon zelf.

Een abonnementsvorm die aan populariteit wint zijn de sim only abonnementen. De naam zegt eigenlijk al genoeg natuurlijk, het betreft enkel een sim kaart. Je betaald dus een bedrag voor je belminuten, smsjes en internet bundel en je kunt zelf een telefoon kiezen. Als je nog een ouder type iPhone hebt is deze meestal simlock vrij. Dat wil zeggen dat je er iedere sim kaart in kunt stoppen die je wilt. Is je iPhone niet simlock vrij, dan kun je deze vaak laten unlocken voor een relatief lage prijs. Het hoeft niet duur te zijn.

Wat kost een sim only abonnement?

Het maandbedrag is vaak vele malen lager dan bij een regulier abonnement het geval is. Een flink abonnement kun je al voor €15 per maand hebben, dat is inc. een internebundel waarmee je veel online kunt. Ter vergelijking: voor een nieuwe iPhone met een kleine bundel betaald je al snel €50 per maand. Dat is een verschil van meer dan 30 euro per maand! In een jaar gaat het dan om €360,-! Dat is opeens wel een flink bedrag, waar je misschien wel iets anders leuks van kunt doen, of kunt sparen voor een ander doel.

Natuurlijk is het leuk om het nieuwste model telefoon in huis te halen, maar het is vaak ook een flinke kostenpost. Een jaartje langer met uw huidige telefoon doen is helemaal niet zo erg in de meeste gevallen, zeker als u weet wat het u oplevert!

Zoek je een abonnement met veel belminuten? Lees dan hier meer: http://simonlyonbeperktinternet.com/1000-belminuten-sim-only/

 

Comments are closed.