De verschillende soorten bedrijven die websites maken

U heeft de beslissing genomen om een nieuwe website te laten ontwikkelen. Mogelijk is uw huidige site verouderd en wilt u een nieuw fris design van deze tijd.

Ook kan het zijn dat bezoekers met mobiele toestellen uw website niet goed kunnen bekijken. Aangezien steeds meer mensen via een mobiel apparaat (smartphone, tablet) uw site bezoekers, kan u dit veel aanvragen kosten.

Een nieuwe site laten maken is dus een goede investering, want de ontwikkeling op het web gaat snel. Erg snel zelfs.

nieuwe site

Een website moet tegenwoordig op meerdere beeldschermen zichtbaar zijn..

Als u de beslissing voor een nieuwe site genomen hebt, is het tijd om een goed bedrijf te vinden dat u daarbij kan helpen. Er zijn eigenlijk verschillende soorten bedrijven die u kunnen helpen aan een nieuwe site. In dit artikel een korte opsomming van de diverse bedrijven.

Webdesign bureau – De naam zegt eigenlijk al voldoende. Dit zijn bedrijven die zich richten op het ontwikkelen van nieuwe websites. Hier werken vaak meerdere mensen die gezamenlijk aan de ontwikkeling van deze sites werken. Deze partijen kunnen vaak geen zoekmachine optimalisatie (seo) uitvoeren voor uw website, alhoewel hier uitzondering op zijn.

Freelance webdesigner – Een freelancer inschakelen is een optie voor sommige bedrijven. Vaak zijn de tarieven iets lager dan bij een webdesign bureau, maar soms is de communicatie iets lastiger. Dit kan komen doordat de freelancer niet in een gezamenlijk kantoor werkt waar u 1 aanspreekpunt heeft.

Online marketing bureau – Deze bedrijven specialiseren zich in beginsel op de marketing van uw website, maar bieden in veel gevallen (vrijwel altijd) ook de mogelijkheid om een nieuwe website te laten maken. Deze bedrijven zijn eigenlijk vergelijkbaar met het webdesign bureau, maar bieden meer mogelijkheden. Als u ook iets aan online marketing wilt gaan doen, kan dit zeker interessant zijn om hier uw website te laten maken. De diensten kunnen dan namelijk gecombineerd worden met elkaar. Want een goede website helpt ook bij het markten van uw diensten op het internet.

online marketing bureauZoals u ziet zijn er dus diverse mogelijkheden als het aankomt op een nieuwe site te laten maken door een webdesigner. Belangrijk is wel dat het bedrijf ook zorgt dat uw website responsive is (zichtbaar op mobiele toestellen). Dit is tegenwoordig zeker de standaard, maar wel belangrijk om zeker te weten. Het zou natuurlijk zonde zijn als u een nieuwe site heeft laten bouwen en achteraf blijkt dat deze niet goed zichtbaar is op telefoons en tablets.

Comments are closed.